Rólunk

Cégünk kiemelten azzal a céllal szerveződött, hogy innovációs kezdeményezéseivel segítse és támogassa a nemzetközi és hazai piaci szereplőket komplex innovatív ICT szolgáltatásokat nyújtásával, ezáltal  versenyképességük dinamikus fejlődésének elősegítéséhez járuljon hozzá.

Stratégiai célunk, hogy növeljük versenyképességünket az IKT termékek és szolgáltatások piacán, azzal, hogy folyamatosan több, jobb, komplexebb és testre szabottabb termékkel és szolgáltatást kínáljunk a piac gazdasági szereplői számára. Célunk, hogy IKT termékeink és szolgáltatásaink összehangolásával növeljük ügyfeleink számát, hosszabb távon a nemzetközi, EU-s és a hazai innovatív termékek előállításával járuljunk hozzá a GDP növekedéshez. Szervezetünk alapítói tagjai részt vettek az EU csatlakozási folyamat előkészítésében és több éves nemzetközi kutatás, fejlesztési és tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek az IKT területén. Személyre szabott szoftverfejlesztési és alkalmazásfejlesztési szolgáltatásokat nyújtunk, nyílt forráskódú technológiák használatával.

Magasan képzett szakembereink az egyedi szoftverfejlesztés során a legújabb technológiákat alkalmazzák. Az általunk nyújtott IT szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, portál megoldások, e-learning tananyagok, vizualizációs szoftverek, webes alkalmazásfejlesztés, IT tanácsadás) magas színvonalon tartása mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk mind az IT szolgáltatások, mind az üzleti megoldások területén.